Șa De Bicicletă Cu Silicon Respirabil Biciclete Pernei Scaunului Larg Scaunul De La Bicicleta La Șocuri De Șa Biciclete Ciclism Accesorii

137.94lei 102.08lei

În stoc

  • Sku: c107830

Puncte:

1、Eficace de Absorbție de Șoc: confortabil scaun bicicleta este sub formă de fagure non-alunecare de proiectare, care este umplut cu îngroșat și extins de înaltă densitate spuma de memorie.Bicicleta scaunul este echipat cu dublu șoc-absorbant bile de cauciuc pentru a se asigura că acesta absoarbe umflaturi pe gropi sau orice teren dificil, oferindu-vă cu absorbție de șoc excelentă efecte, permițându-vă să meargă fără nici o durere pentru o lungă perioadă de timp.

2、Confortabil pentru Echitatie: ergonomic și confortabil supradimensionate loc adoptă un design simplificat, este îngustă în față și-n lat în spate, care să permită coapse pentru a muta în mod liber timpul de echitatie, fără fricțiuni.În zonă ventilată în mijlocul scaunului biciclete mărește circulația aerului și a căldurii, crește permeabilitate la aer, și păstrează solduri rece si uscat pentru mai mult ori.

3、în condiții de Siguranță și Impermeabil: bicicleta scaunul este echipat cu o lumină roșie de avertizare, care pot fi pornite pe timp de noapte sau atunci când plouă, făcându-l mai sigur de a merge pe timp de noapte.Suprafața de biciclete scaunul este fabricat de înaltă calitate și impermeabil piele mată, care este complet impermeabil la ploaie.Precizia de coasere a scaunului imbunatateste rezistenta la uzura, crescând astfel durata de viață a scaunului.

4、Largă de Aplicații: bicicleta scaunul este potrivit pentru cele mai multe biciclete, și dimensiunea de conectare pot fi ajustate.Bicicleta scaunul este utilizat pe scară largă în toate tipurile de biciclete, cum ar fi biciclete de munte, biciclete rutier, biciclete de curse, biciclete electrice, biciclete exercițiu, și biciclete de sport.Este unisex șa de bicicletă.

5、Pachetul Include: pachetul include 1 loc bicicletă și 1 lumina de avertizare și 1 lumina clip, precum și 1 USB cablu de încărcare.Bicicleta scaunul poate fi ușor de instalat în mai puțin de 1 minut.Dacă aveți orice întrebări, ne puteți contacta, indiferent când contactați, vă vom răspunde în termen de 24 de ore.

Caietul de sarcini:

Dimensiune produs: despre 21.5*26*14cm/8.46*10.24*5.51 în

Greutate produs: despre 790g

Dimensiune ambalare: despre 21.5*26*14cm/8.46*10.24*5.51 în

Greutate pachet: aproximativ 850 g

Lista De Ambalare:

Pernei Scaunului*1

Lumina De Avertizare*1

Lumina Clip*1

Cablu de Încărcare USB*1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, nu există toleranță în dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Fagure de miere Non-Alunecare: Fagure de miere design anti-alunecare, umplut cu îngroșat și extins de înaltă densitate spumă cu memorie, Scaun Bicicleta are dublu șoc-absorbant bile de cauciuc, care asigură o absorbție de lovituri, oferindu-vă cu absorbție de șoc excelentă și protecție.

2.Confort: Scaun Bicicleta de Perna este îngustă în față și-n lat în spate, care să permită coapse pentru a muta în mod liber atunci când se deplasează fără frecare și ventilație în zona de mijloc mărește circulația aerului și a căldurii, și respirabilitate.

3.Material impermeabil: suprafața este făcut de ploaie-rezistent mat piele, Biciclete Perna Scaunului este complet rezistent la apă, în ploaie, și precizia de cusut îmbunătățește rezistența la uzură și durabilitate.

4.Lumina de avertizare: Există o lumină roșie de avertizare, aici, care pot fi pornite pe timp de noapte sau atunci când plouă, Scaun Bicicleta te face mai sigur de a merge pe timp de noapte, foarte practic.

5.Aplicabile pe scară largă: conexiunea de Biciclete Perna este reglabil în mărime pentru utilizarea pe biciclete de munte, biciclete rutier, biciclete de curse, e-biciclete, biciclete exercițiu, exercițiu biciclete.

Utilizarea Biciclete Rutiere
Utilizator BĂRBAȚI
Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating