Deteriorat Extractoare De Șuruburi, Șurub Extractor Kit 33 De Piese Magnetice Extensia Pic Suport, Adaptor De Priza Pentru Surub Rupt Și Bo

119.17lei 90.59lei

În stoc

  • Sku: c110143

Bine ati venit la magazinul nostru.

Produsele noastre au prețuri accesibile și de bună calitate.Noi sprijinim dropshipping și en-gros .Dacă doriți să lucrați cu noi pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi un preț favorabil.Salutari!

Deteriorat extractoare de șuruburi șurub remover este fabricat din Oțel de Mare Viteză, mai mare duritate si durabilitate, făcându-l ușor pentru a elimina deteriorat șuruburi.

Utilizate pe scară largă - Practic satisface toate nevoile dumneavoastra pentru diverse șuruburi extragerea.Cum ar fi șuruburi hexagonale, tirfoane, șuruburi hexagonale, șuruburi pentru mașini, șuruburi pentru lemn, foi de metal și alte șuruburi.Un surub extractor set rezolvă cele mai multe dintre casa ta probleme cu șurub reparații, inclusiv panouri de perete, din lemn și tablă șuruburi.Important: NU se POATE folosi ciocan modul!Vă rugăm să folosiți electric burghiu de mână și trebuie să fie redus viteza în timpul utilizării!

Cum să Utilizați Șurubul Extractor?Foraj Șurub.Selectați un burghiu puțin mai mică decât șurubul.Țineți burghie până la șurub sau fixare aveți nevoie pentru a elimina.Cea din dreapta va fi cu puțin mai largă decât capul șurubului.Atunci când veți găsi dreptul de unul, atașați-l la burghiu.

Linia de burghiu cu centrul de șurub.Loc de burghiu în divot-ați creat mai devreme.Se mișcă încet pe măsură ce începe pentru a detalia.Prea multă forță va deteriora șurubul.Se concentreze pe exploatație burghiul de echilibru astfel încât exerciții direct în jos, în capul șurubului.

O gaura pentru hota.Veți avea nevoie pentru a detalia undeva între 1⁄8 inch (3.2 mm) și 1⁄4 inch (6,4 mm) în capul șurubului.Profunzimea depinde de extractoare de șuruburi trebuie.Ține extractor pentru a compara cu gaură forate.Dacă hota nu se potrivesc, ține de foraj pentru a lărgi gaura.

Culoare: Argintiu

Material: din oțel de mare viteză

Scoaterea Șurubului

Introduce extractor în gaura.Spirala sfârșitul hota intră în gaură.Puteți să-l atingeți cu un ciocan pentru a face sigur că e acolo, dar nu-l forta.Capătul liber ar trebui să aibă un robinet mâner, care arata ca un T, pentru tine să dețină pe.Răsuciți extractor sens invers acelor de ceasornic până când nu poți întoarce ea.

Răsuciți extractor cu o cheie ordrill.Prindere partea de sus a extractor cu o cheie.Continua să răsuciți-l în sens invers acelor de ceasornic până când șurubul pop gratuit.De multe extractoare sunt proiectate pentru a lucra cu mașini de găurit.Atașați capătul liber al extractor pentru foraj și porniți bormașina să rotiți șurubelnița în sens invers acelor de ceasornic.Acesta va ieși fără multă rezistență.

Conținutul Pachetului:

10*masina de gaurit

10*extractor

10*șurubelniță bit

1*extensie suport pic

2*adaptor de priza

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Dragi prieteni,vă mulțumim că ați ales produsele noastre

Dacă anulați comanda sau alte motive, toate de rambursare va fi înapoi în contul dvs. în termen de 7 -10 zile prin Cofetariakarola.ro.

Despre Transport

Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

★ Dacă sunteți din Rusia, vă Rog lăsați-vă numele complet și corect numărul de telefon.Este foarte important!!!

Dropship și Distribuție

Pentru en-gros, noi va oferim discount dacă ne contactați înainte de plată.

Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct, și pentru a nu lăsa nicio informație despre noi.

Despre feedback-ul

★ Orice feedback de la tine va fi mult mai apreciat.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, sincer sper că puteți să ne dea 5 stele.

Origine China Continentală
Cu Mâner Sau Nu No
Caracteristici Multifunctional
Nume De Brand FGHGF
Magnetic Da
Tip Mini Surubelnita
Material Din Oțel Inoxidabil

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating