Tricotate pentru copii Noutate Pălărie Flexibil Ciudate Tentacul Pălărie de Schi Pentru Copii Drăguț, Pălării De Crăciun cu Vârste cuprinse între 2-7

34.81lei 25.04lei

În stoc

  • Sku: c142708

Descriere:

Copilul Noutate Tricotate Pălărie este proiectat cu ciudate tentacule, simplu, distractiv și poate fi întins pe măsură ce copilul crește, potrivit pentru băieți și fete.

Caracteristici:

1. Utile în vreme rece pentru a păstra cald și adecvat pentru utilizarea de zi cu zi, activități în aer liber și cosplay.

2. Ideal pentru interior și în aer liber și potrivit pentru acasă, la școală, camping, sport, turism, etc.

3. Fabricat din material acrilic de calitate, moale, confortabil si elastic, de asemenea, un mare cadou pentru copii de la naștere și sărbători.

Caietul de sarcini:

Nume: Noutate caciula de Iarna pentru Copii

Material: acril, tesatura

Dimensiune: aproximativ 18.5*17cm/ 7.28*6.69 în

Lista de ambalare: 1*Tricotate pentru Copii Noutate Pălărie

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.[ Adorabil Tentacul Design ]potrivit pentru băieți și fete, Copilul Noutate Tricotate Pălărie este proiectat cu ciudate tentacule, simplu, distractiv și poate fi întins pe masura ce creste copilul.

2.[ Utilizare universală ] Fiind o fotografie de recuzită pentru a face copilul dumneavoastră mai adorabil, Noutatea caciula de Iarna pentru Copii poate fi, de asemenea, purtat pe vreme rece pentru a păstra cald, potrivit pentru utilizarea de zi cu zi, activități în aer liber și cosplay.

3.[ Variabilă Ocazii ] Copii mici Amuzante de Iarna Capac permite copiilor să-și petreacă o iarnă caldă, potrivit pentru acasă, la școală, camping, sport, turism, etc., și acesta poate fi purtat în interior și în aer liber.

4.[ Materiale durabile ] Tricotate pentru Copii Noutate Pălărie este fabricat din material acrilic de calitate, care este moale, confortabil și elastic.Aceasta nu va pune presiune pe capul copiilor și le permite să-l poarte pentru o lungă perioadă de timp.

5.[ Cadou rafinat ] Haioase Copii Tricotate Pălărie de Schi face un cadou minunat pentru copii de ziua lor de naștere, Crăciun, ziua Recunostintei, Anul Nou, etc. Ea vine într-o gamă de culori și se potrivește cele mai multe copii cu vârste cuprinse între 2 și 7.

Gen BĂRBAȚI
Material Blana
Origine China Continentală
Numele Departamentului Copii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating