Cupa Perii Pentru Polizoare unghiulare, 4 buc Disc de Oțel Perii, Con Perii Pentru Curățare Și Șlefuire Muncă (Ø75mm, Ø100mm, M14)

273.21lei 191.23lei

În stoc

  • Sku: c147940

Bine ati venit la magazinul nostru.

Produsele noastre au prețuri accesibile și de bună calitate.Noi sprijinim dropshipping și en-gros .Dacă doriți să lucrați cu noi pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi un preț favorabil.Salutari!

De înaltă Calitate Perie de Sârmă Material: Realizate din sârmă de oțel carbon, puternic și durabil, puternic funcția de curățare, nu ușor de rugina, foarte potrivit pentru mare zona de tratament de suprafață, poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.

2 Tipuri de Perii de Sârmă cu Diferite Forme: 75mm diametru și 100 mm diametru perie cupa este potrivit pentru M14*2 modele, puteți alege să utilizați în funcție de nevoile dumneavoastră.

Metoda de asamblare: Primul pune o placa de presiune de pe polizor unghiular, aliniați perie de sârmă cu gaură filetată, apăsați butonul de blocare a axului și strângeți perie de sârmă.

Gamă largă de aplicații: pentru suprafețele de metal, dar, de asemenea, pentru lemn, piatra, marmura, etc. Potrivit pentru multe tipuri de curățare, poate fi folosit pentru îndepărtarea vopselei, asperități, debavurare, îndepărtarea ruginii, netezire, îndepărtarea vopselei și murdărie.

Culoare:rosu

Material:Metal

Conținutul Pachetului:

4 x profit trimmer

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Origine China Continentală
Nume De Brand ACAMPTAR

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating