Montat pe perete Suport de Telefon Mobil Multifuncțional Caz Organizator de Stocare de Aer Conditionat Caseta TV Control de la Distanță de Încărcare USB Suport

19.49lei 9.15lei

Tag-uri: Stand TV, montat pe perete telecomanda titular

În stoc

  • Sku: c1574

Caracteristici!

100% de Brand nou!

Fiecare control de la distanță cutie de depozitare poate nu numai magazin de control de la distanță, dar, de asemenea, magazin telefoane mobile, papetărie, machiaj perii, piepteni și alte obiecte; nu Există un cârlig de design pe ambele părți, care poate stoca cabluri de date, cap de cabluri, chei, etc!

Plastic de încărcare telefon stand titularii au dimensiuni corespunzătoare și aspectul chic, care sunt concepute pentru a oferi telefonului un în condiții de siguranță și de protecție de andocare în timp ce de încărcare, și, de asemenea, nu aveți nevoie să țineți telefonul atunci când te uiți la clipuri video!

Nu sunt necesare unelte, auto-adeziv, punch-gratuit.Fiecare control de la distanță suportul este echipat cu o bandă dublu adezivă, ștergeți de perete curat, stick banda față-verso, apăsați-l, și așteptați timp de 12 ore înainte de utilizare!

Aceste telefon mobil organizator titularii sunt realizate din plastic ABS, robust, de încredere și de lungă durată, nu este ușor să se estompeze sau de forma, care pot fi aplicate pentru o perioadă lungă de timp și este compatibil cu cele mai multe smartphone-uri!

Acest non-alunecare de perete suport de montare pot fi lipite în dormitor, baie, camera de studiu, camera de zi, și în alte locuri, care poate deține cele mai mici elemente!

!

Caietul de sarcini!

Nume produs: montat pe Perete cutie de depozitare!

Material: ABS!

Culoare: Galben/Verde/Albastru/Alb/Roz!

Dimensiune: Aproximativ 10x9.5x3cm/3.94x3.74x1.18"!

Caracteristici: material de Înaltă calitate, durabil; dublu scop, depozitare ușoară!

!

Atenție!

Vă rugăm să permiteți-dimensiuni mici abateri din cauza omului de măsurare!

Ca urmare a efectului de lumină și luminozității, pot exista mici diferențe între tonul de culoare de fotografie și elementul real!

!

Pachetul Inclus!

1 x suport de Perete Suport de Telefon

Nr. de Niveluri Single
Numărul De Model SJCDZJ Montare pe Perete Suport de Telefon
Clasificarea Non-pliere Rack
Tip Depozitare Suporturi Și Rafturi
Tip De Instalare Montat Pe Perete Tip
Utilizarea Cheltuieli diverse
Origine China Continentală
Material ABS

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating