2X USB 3.1 Tip C Tip C Cablu de 90 de Grade Adaptor FPC FPV Panglica Plat C Cablu USB 10 gbps Ecranare EMI,5Cm

74.98lei 50.99lei

În stoc

  • Sku: c23208

Bine ati venit la magazinul nostru.

Produsele noastre au prețuri accesibile și de bună calitate.Noi sprijinim dropshipping și en-gros .Dacă doriți să lucrați cu noi pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi un preț favorabil.Salutari!

Aplicarea produsului: navigator GPS, dispozitivul de stocare, dispozitiv de imagistică, pentru ROCK Pi 4 pentru Raspberry Pi MCU consiliul de dezvoltare, built-in dispozitiv USB pentru a extinde utilizarea de adaptor, convenabil pentru alimentare prin USB și USB de transmitere a semnalului de SLR portabile pan/tilt, etc.

Semnalul diferențial are prin gaura de design, semnalul este curat, nu există nici o atenuare a semnalului de interferență problema de parazitare capacitate și inductanță parazită, și nu există nici CAF Mini scurt-circuit fenomen, iar produsul este durabil.

PCB-ul este facut din materiale de înaltă calitate, cu o frecvență ridicată și rezistență scăzută.PCB-ul este facut de precizie.PCB folosește de înaltă TG plăci.Grosimea stratului de material de cupru este îngroșat la 1oz.PCB circuit de alimentare este întărită și de utilizarea de 2 5V de alimentare de bază fire este întărită, astfel încât transmiterea curentul este mai puternic.Sprijin de până la 3A.

Lungime cablu Descriere: lungimea firului se referă la partea vizibilă a firului.Aceasta nu include PCB și conector.

culoare: negru

Material: PCB

dimensiuni: Lungime de aproximativ 5 cm

Conținutul Pachetului:

2 x USB 3.1 tip C Tip C Cablu Plat

Restricție de cumpărare: Acest produs este proiectat pentru a vă conecta la un built-in dispozitiv USB.Nu este potrivit pentru generale de uz extern.Nu este ușor de utilizat pentru uz general.Vă rugăm să ia în considerare cu atenție înainte de a plasa o comanda.

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Numărul De Model USB 3.1 tip C Tip C Cablu Plat
Origine China Continentală
Certificare NICI unul
Gain(dB) așa cum se arată
Nume De Brand PLEXTONE

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating