vpuquuz Retro Vintage Decorative în aer liber, Fericit Personalizate de Metal Semn Cadouri Grădină Semn

115.63lei 28.92lei

Tag-uri: metal imagine de epocă, retro american polos, dinastia lumină în aer liber, retro american de timbru, led-uri în aer liber, teren, rom metal vintage, led-uri în aer liber silic, american retro sculptate, lămpi american retro, adresa semn în aer liber, bronz

În stoc

  • Sku: c237223

descrie:

Design descriere: imprimarea pe o singură față

Material: Tablă Cositorită

Performanțele produsului: non-rugina, durabil, piscină interioară și în aer liber, acesta poate fi utilizat în hoteluri și alte locuri de divertisment, cu design artistic de gândire și viziune largă, împreună cu rafinat tehnologia de procesare, pentru a crea o practice, frumos, armonios și unic stil de high-end de semnalizare.Îmbunătăți cuprinzător clasa de ansamblu.Utilizări comune includ semne de siguranță, facilități publice semne, semne de informare și echipamente semne de avertizare.

Aplicabile scenarii: hoteluri, pensiuni, industrie, utilitati publice, comerț și instituții, case, birouri, garaje, camere de recreere, magazine, cabane de vânătoare, baruri

Accesoriu structura: Există patru găuri mici, usor de instalat, fara accesorii hardware

Notă specială: Acest dimensiunea de date este normal din cauza diferitelor metode de măsurare.Eroarea este în termen de 1 cm.

Sfaturi:

Dacă doriți pentru a vizualiza noastre de alte elemente, vă rugăm să introduceți magazinul nostru.Avem o gama mare de produse.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea rating de cinci stele.

Problemele care ar putea pasa:

1: Despre preț, e vreo reducere?Ne-am înființat cupoane și Sumă-OFF.Dacă nu sunteți mulțumit cu reduceri, vă rugăm să ne contactați. (Pentru cumpărătorii care au urmat magazinele noastre, ne-am stabilit o suplimentare de 1% reducere la unele dintre produsele noastre), vă Rugăm colecta cupoane înainte de plată, deoarece acesta este un bun de cumpărături on-line obicei

2: Când poți livra bunuri?Transport vor fi, în general, aranjate în termen de 2 zile.Pentru bunurile care nu au stoc, vom finaliza producția în termen de 5 zile și apoi să livreze mărfurile (în mod normal, ne-am alege bunuri de la 9:00 la 14 :00, în Chineză timp);

3: Despre transport maritim este, de asemenea, o durere de cap pentru noi, pentru că noi nu suntem o companie de logistica, așa că am ales un relativ stabile, sigure și la prețuri accesibile de transport mode.Acum, că logistica în fiecare țară este tot mai bine și mai bine, cred că nu va faceti griji despre livrare în viitor.Cele mai multe țări au de urmărire de transport maritim informații.Pentru comenzile care nu au fost livrate mai mult de 60 de zile, vă rugăm să contactați-mă și nu pot retrimite-l la tine sau returna banii (Pentru Brazilia, dacă acesta este de 90 de zile, fără de livrare, vă rugăm să contactați-mă).puteți să mă contactați în orice moment

4: Ce ar trebui să fac în cazul în care elementul este deteriorat în timpul transportului?Vă rugăm să contactați-mă și dă-mi o fotografie de elementul deteriorat.Pot să-ți trimit unul nou, sau returna banii.

5: Despre disputa Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, da-mi un litigiu, și vă rugăm să alegeți dreptul motiv pentru asta.În caz contrar, Cofetariakarola.ro nu sunt de acord cu dvs. litigiu și nu poate returna banii.Acesta este motivul pentru care unii cumpărători nu a primit banii și s-a plâns despre vânzător și Cofetariakarola.ro (pentru dumneavoastră , vă rugăm să contactați-mă cu orice întrebări).

6: Comunicare, Acest lucru este foarte important.Pentru multi cumparatori, nu am putea să ia inițiativa de a contacta deoarece suntem de părere că totul este normal și că nu putem să te deranjeze.Dar, dacă aveți întrebări care aveți nevoie pentru a înțelege, vă rugăm să contactați-mă .Noi bun venit dvs. de comunicare

Vă rugăm să asigurați-vă că adresa și informațiile sunt corecte înainte de a face plata.

Dacă aveți cerințe speciale pentru timpul de livrare si logistica canale sau nevoie pentru a schimba adresa, vă rugăm să contactați-mă în timp.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea o laudă de cinci stele.Vom fi foarte recunoscător pentru tine.

Dacă există lucruri neplăcute în timpul procesului de cumpărături care te fac nemulțumiți de produsele noastre, vă rugăm să contactați cât mai curând posibil, iar noi vă va ajuta să rezolve toate problemele imediat.

Vă mulțumesc pentru cooperare.Vă doresc un cumpărături fericit.

Semnul face un fantastic cadou personalizat pe care toată lumea care iubește grădinărit s-ar bucura.Tablă de Metal semne pot adăuga o notă de stil pentru decor de perete de arta, iar culorile se pot completa cu ușurință orice spațiu.Nostru cadru de măsuri 8 inch x 12 inch.Această dimensiune face semn metalic perfect pentru orice zona sau camera.S-ar face un perfect decor de perete pentru casa, bucatarie, garaj, peștera, bar, pub, cafenea, restaurant, sau oriunde.

Stil Stil Pastorală
Material Tin
Origine China Continentală
Forma Dreptunghi

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating