0-3 Ani Copilul Anti-Zgomot Cap Căști de protecție Reglabile Copii Ureche Protector Pentru Dormit Zgomot de Izolare Audiere în condiții de Siguranță de Protecție

84.60lei 61.77lei

Tag-uri: bucla dopuri de muncă, zgomot dopuri de urechi, 0 zgomot dopuri de urechi, jabra urechi dopuri de urechi, caz zte blade protecție completă, apple a 8 dopuri de urechi, caciula fleece bărbați de protecție pentru urechi, auzi protecție dopuri de urechi, usa de blocare de siguranță pentru copii, mici dopuri de ureche

În stoc

  • Sku: c2552

0-3 Ani Copilul Anti-Zgomot Cap Căști de protecție Pliabil Copii Ureche Protector Pentru Dormit Zgomot de Izolare Audiere în condiții de Siguranță de Protecție

*BENTITA VERSIUNE ÎMBUNĂTĂȚITĂ--MAI CONFORTABILE*

De Brand Nou Și De Înaltă Calitate

Adoptă ABS coajă și în interiorul fonoabsorbante din burete, dublu shell pentru a oferi eficient de protecție a auzului

Peste cap bentița acoperite cu Spuma moale pad, se simt confortabil chiar și purtarea de lungă perioadă de timp

Conformitate cu standardul internațional, NNR:25dB

Banda pentru cap ajustabila, costum pentru diferite dimensiunea capului

Eficiente de protecție a auzului în cele mai solicitante zgomot medii în cazul în care zgomotul expunerile sunt de așteptat să ajungă la fel de mare ca 105 dBA

Ideal pentru a lucra, a studia, de dormit, de prelucrare a Lemnului, aeroportul, site-ul de construcție de protecție a auzului

Material: ABS

Culoare: Roz/Verde/Albastru

Dimensiunea: Dimensiunea Medie

Potrivit Varsta: 0-3 Ani

1x Copii EarmufS TRANSPORT

1.Vom trimite articole în termen de 2 zile după ce plata dvs. este finalizată.

2.Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țările individuale și de alți factori .

3.Noi folosim Cofetariakarola.ro adresă ca adresă de livrare, vă rugăm să confirmați adresa înainte de a plăti.PLATA

*Acceptam Cofetariakarola.ro Escrow de plată, inclusiv card de Credit Visa , MasterCard, Card de Credit , Western Union și alte opțiuni de plată .Puteți alege pentru a se potrivi dvs. de plată..

*Plata trebuie să fie primite în termen de 1 zile după ce a plasat comanda.SERVICII

30 Zile Banii Înapoi De Garantare:

1. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul cumparat de la noi, vă rugăm să ne informați (prin e-mail, Cofetariakarola.ro mesaj) în termen de 30 de zile de la primirea de bunuri .Noi vă va ghida pentru a reveni și de a returna produsul.Vă rugăm să rețineți că expeditii/taxe vamale (daca este cazul) spended într-o astfel de ordine sunt pe client de cost.

2.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original, cu toate componentele și accesoriile incluse și TREBUIE să ne FURNIZAȚI numărul de urmărire de transport maritim și motiv pentru a reveni.

3.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este(sunt) deteriorat în timpul transportului.

4.Nu putem accepta întoarcere fără să ne informeze în avans.

5.Taxa vamală, taxa de manipulare, poștale și de asigurări nu sunt rambursate.

Furnizor De Garanție:

*Noi oferim o garanție de un an fabricatie garanție limitată pentru produsele defecte( excluzând elementele deteriorate de utilizarea incorectă , abuz , neglijență sau de un accident după primirea FEEDBACK )

1. Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

2.Vă rugăm să vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ sau deschide orice caz, înainte de a ne contacta, dacă nu ați primit pachetul de ceva timp sau nu sunteți mulțumit cu punctul nostru după ce-l primească.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi cea mai bună soluție .

3. Ne așteptăm la standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.

Numărul De Model 0-3 Ani Copilul Anti-Zgomot Cap Căști de protecție
Varsta potrivita 0-3 ani
Nume De Brand ELESESAFE
NNR 25 dB

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating