Aliaj de Carbon Decisiv osiei montate 50mm 700C Ciclism OEM Roțile 23mm/25mm Wide ODM Fabrica de Vânzări de Calitate Frumos, 2 Ani Garantie

2 253.68lei

Tag-uri: carbon / osiei montate, aliaj de carbon zbaturi, aliaj de carbon roata de bicicleta, 28 roți de bicicletă, roți de bicicletă vinly, aliaj de carbon, pedale, void roți din carbon, din aluminiu etanș roți de biciclete, casca aliaj de carbon, carbon areo osiei montate

În stoc

  • Sku: c3558

Note:Pentru multe țări Europene,taxele de import taxe este foarte mare,dacă nu doresc să plătească impozitele, atunci când mărfurile au sosit în țara dumneavoastră,puteți alege"vânzătorilor de metoda de transport maritim".

Vă rugăm să ne spuneți:care lățimea(23/25mm), whichweave, finisaj,care decalcomanii,ce casete corpul și speedyou-ar plăcea, atunci când plasați comanda.

*Decalcomanii culoare:PEENGIN decalswithout decalcomanii,sau whichcolor nr.(vă rugăm să contactați cu noi,va vom trimite culoarea pictura lista pentru alegere-Același preț!).

PS:Daca nu ai nici un mesaj,vom organiza:UD matt,și fără anunțuri,shima 11 viteza(au de aprovizionare cu 9,10 viteza hub spacer pentru tine!

3.Vom accepta ordinele de OEM, vă rugăm să ne trimiteți logo/design în format PDF, format AI, si toate detaliile.

Caietul de sarcini

700C aliaj de carbon biciclete rutier roți 23/25mm latime 50mm adancime decisiv osiei montate.

Rim:

Material: Toray T700 Full Carbon+aliaj pe suprafața de frânare

Lățime:23/25mm

Adâncime:50 mm

Jantă anvelope:Clincher

Greutate:530±15g

Hub&Casetă corpului:

Novatec A271SB,Novatec A291SB,Powerway R13/R36,R13/R36 G3,sau

R13/R36 rulment ceramic,(Made in Taiwan) DT 350/DT 240s (în Elveția)

(Caseta corp:shlmano 8/9/10/11 Viteza sau Campag 9/10/11 viteza.)

A Vorbit&Biberon

SpokeAero FJH sau Pilon PSR1432

A vorbit gauri:Fata 20, Spate 24,sau G3 18/21 găuri.

Biberon:NC Aluminiu

Osii montate Greutate:1780±20g

Standard:En Standard

Timp de livrare:10-15 zile

Vom accepta ordinele de OEM, vă rugăm să ne trimiteți logo/design în format PDF, format AI, și toate

Design caractere

*La rimsare noul nostru de design, acestea sunt cu 25mm lățime anvelopă, datorită o ușoară lărgire a jantei, ele sunt mult mai rigide.Cu un ușor unghi de frână de cale, au mai bine de frânare.Și ele sunt ușoare, rapide, atunci când a lovit câteva vant secțiuni, s-ar putea să nu simți nimic în vânturilor.

* 50 mm profil are excelente performanțe în alpinism și accelerare cu aerodinamica avansata, acesta oferă o lumină,și receptiv plimbare.

de aluminiu de pe suprafața de frânare a îmbunătăți disipare a căldurii, reduce în mod eficient impactul în căldură cauzate de frânare pentru a oferi fiabilitate și putere de oprire.

* Umplut cu legătură 3D, care va face janta stabil, sigur și durabil.

* Fabricat cu noua tehnologie, jante' procesul de fabricație sunt fără EPS bule, acest lucru înseamnă jantele sunt turnate cu un airbag care are forma interioara a jantei.Spre deosebire de tehnologia tradițională, nu avem nevoie să taie un capac pentru a scoate bulele de aer.Deci janta este complet, mai puternic si mai rigida.

* 250Gpa modulul bandă de armare din fibra de carbon oferă un plus de rigiditate a vorbit găuri.

Note de utilizare

* Max vorbit tensiune: 180kgf

* Presiune Max: 130psi

* Max limita de greutate: 95 kg

Opțiunea de hub-uri:

Fotografii Detaliate

Opțiunea de hub-uri:

Pachet

Cutie folosim pentru pachetul este special conceput cu puternice în interiorul structurii.S-ar putea proteja bunurile de violent a aruncat și presiune în timpul transportului.Acesta poate avea unele daune la cutie timpul de livrare, dar va getcomplete și roți de brand nou în cele din urmă.

Despre noi:

Xiamen Boostbicycle material compozit Co.,Ltdis o întreprindere de înaltă tehnologie specializata in cercetarea si dezvoltarea părți de biciclete de carbon.Ceea ce avem:

Cu experiență, echipa noastră de R&D personalul și managerii au lucrat în brand international fabrica Oem pentru mai mult de 10 ani.

Echipamente sofisticate:fibra de carbon tesatura masina de debitat, temperatură ridicată de turnare mașină, mașină de testare și alte mașini precise importate din Japonia.

Exquesite măiestrie:toate produsele sunt hand-made de experienta noastra de muncitori.

Principalele produse:

Jante din fibra de Carbon, fibra de carbon cadre de biciclete, biciclete de carbon furci de biciclete de carbon jante de aluminiu, scaun bicicleta de carbon posturi și alte fibra de carbon părți de biciclete.

Produse caracteristici:

Jante/roti:

1.Mare TG și de înaltă rezistente la căldură bazalt suprafața de frânare a îmbunătăți disipare a căldurii, reduce în mod eficient impactul în căldură cauzate de frânare pentru a oferi fiabilitate și putere de oprire.

2. Umplut cu legătură 3D, care va face janta stabil, sigur și durabil.

3.Fabricat cu noua tehnologie, jante' procesul de fabricație sunt fără EPS bule, acest lucru înseamnă jantele sunt turnate cu un airbag care are forma interioara a jantei.Spre deosebire de tehnologia tradițională, nu avem nevoie să taie un capac pentru a scoate bulele de aer.Deci janta este complet, mai puternic si mai rigida.

4.250 Gpa modulul bandă de armare din fibra de carbon oferă un plus de rigiditate a vorbit găuri.

Rame:

1. Folosind Toray T700 fibra de carbon, este de înaltă rezistență la tracțiune și modulul de elasticitate, rezistență bună la coroziune, se face cadru mai durabil și confortabil.

2.Rutare internă a cablului: full rutare internă a cablului de frână și schimbător de cabluri menține curate linie optime pentru aerodinamica.

3. Headtube conic îmbunătățește cadru de performanță, reduce rezistența la vânt, și îmbunătățește efectul aerodinamic.

4.Scaunul sta îmbunătățește cadru puterea, designul simetric acțiuni funcția de tampon, permițându-vă să meargă mai confortabil.

Nume De Brand PEENGIN
A Vorbit Gaura Numărul de vorbit
decalcomanii Nici unul/PEENGIN P50/logo-uri Personalizate
Greutate 1780+/- 50g
STANDARD Ro Standard
Roata Material De Carbon
Jantă anvelope Decisiv
Finisare Mat/Lucios
bsd 622mm (ISO Standard)
Origine China Continentală
carbon țese UD/3K
Finisaj Mat/Lucios
Lățimea jantei 23mm/25mm
Rim Adâncime 50mm
Numărul De Model 700C-23/25-50AC
Exterior găuri(Rim pat) Standard dia 8,5 mm
Aplicabile Biciclete Biciclete Rutiere
ERD 538mm (nu inclued sfarcurile hed)
Dimensiune 700c
Sistem De Frânare V Brake
Găuri 16, 18, 20, 21, 24, 28, 32, 36, 21 G3
Garanție 2 ANI

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating