Streetwear Barbati Model Nou de Agrement Pantaloni Albastru-Forța Elastică Cilindru Drept, Auto-cultivare Fir de Blugi Toamna de sex Feminin

407.80lei 203.92lei

În stoc

  • Sku: c473985

Magazin selectează tineri îmbrăcăminte pentru bărbați.Sper ca nu te superi prețul ridicat al produselor, pentru că noi sunt toate brand nou, bazat fabrici, iar calitatea este pe primul loc.Un număr mare de înaltă calitate, brand de produse noi sunt binevenite.Există multe cupoane în magazin, și dacă aveți nevoie pentru en-gros, va exista o reducere.

pachet:

Vă rugăm să acorde o atenție specială pentru a umple detaliate adresa de livrare, informatii de contact, și ZIP, în caz contrar bunurile mai pot de livrare cu succes.

Cum pentru a interoga pentru Logistică:

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Am plecat de feedback-ul pozitiv pentru tine de la primirea de plată.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, feedback-ul pozitiv și 5 Scor DSR este foarte apreciat.

Vă rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau 1 punct, 2 puncte scăzute DSR sau deschide orice dispute, vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice probleme și vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface nevoile dumneavoastra

Origine China Continentală
Se Potrivesc De Tip Regulat
Tesatura Tip Balsam
Aplicabile Sezon Toamna Și Iarna
Decor Buzunare
Tip De Închidere Fermoar Fly
Blugi Stil pantaloni de creion
Model Tip Solid
Tipul De Talie low
CN Guangdong
Numărul De Model a2615.7691456
Aplicabile Faptei Casual
Grosime Midweight
Tip De Element Blugi
lungime Full Length
Stil Casual
Gen BĂRBAȚI
Material Denim
Locul de origine China (Continentală)

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating