3PCS PCI-E Adaptor de Card PCIE 1X La 16X 6pini Singură Putere Imagine Adaptor USB3.0 1M Cablu de Extensie Pentru BTC Mining

217.71lei 117.55lei

În stoc

  • Sku: c50855

Placa grafica de alimentare adoptă 4 condensatori solizi, ceea ce face ca placa grafica de alimentare mult mai stabil și sigur.

Adaptorul de card este echipat cu un 6PINI interfața grafică, astfel încât sursa de alimentare de la placa grafica este independent de placa de baza, reducând astfel povara de pe placa de baza atunci când conectarea mai multor placi grafice.

Slot este direcționat în sus, care este convenabil pentru șasiu 2U cabluri.Grafica slot pentru card adoptă vechi importate conector, și de contact între placa grafică și conectorul este mai bine.

PCI-E conector adoptă multi-strat protejat de sârmă, care pot fi conectate până la 3Meter fără atenuarea semnalului.

Cablul USB este moale si stabil, usor de traseu, dar și grafică de carte poate fi plasat la va.

Nume produs: PCI-E 1X LA 16X

Model produs: PCE164P-N03 VER006C

Lungime cablu: 60CM

Suport sistem: Compatibil cu toate sistemele de operare WINDOWS, LINUX, MAC

culoare:Negru

Material:PCB

dimensiune:13 x 12 x 2 cm

Conținutul Pachetului:

3 x PCI-E placa de baza

3 x 16X partea placa de baza

3 x USB3.0 CABLU

3 x SATA-cablu de alimentare 8PINI

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Timp de livrare: Toate de produs putem de transport, în termen de 3~8 zi lucrătoare a săptămânii, pe de obicei, suntem, în funcție de comenzile clienților timp pentru ambalare și transport, trebuie să verificați cu atenție calitatea produselor înainte de a Navei, Astfel încât să ia ceva timp pentru a rezolva.Despre numărul de urmărire update: Dacă numărul de urmărire este nici informații logistică, ca mii de colete trimise în țări străine, companiile de logistică nu ai update-logistica informații, vă rugăm să ne contactați prima dată, vă Rugăm să nu se deschide direct litigiu.Suntem prima dată pentru tine pentru a rezolva!Sau puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Gain(dB) NICI unul
Origine China Continentală
Certificare NICI unul
Nume De Brand SODIAL

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating