Calendar Zid Chinezesc An Tradiționale De Zi Cu Zi Lunardesktop Nou Iepure Agenda Agățat Organizator De Uz Casnic Acasă Rupe Smallchina

147.09lei 85.32lei

În stoc

  • Sku: c58184

Descriere

Dacă sunteți în căutarea pentru un profesionist și un preț rezonabil Chineză tradițională de anul nou, atunci cercetarea ta este aici.Asta pentru că produsele noastre pot satisface nevoile dumneavoastra.Folosind materiale sigure, practice și.Nu este ușor să se deformeze, care va aduce o mulțime de comoditate.

Caracteristici

-Culoare:Așa Cum Se Arată

-Material:Hartie

-Dimensiune:14.00X20.00X0.10cm/5.50X7.86X0.04in

- Data de Important tipărite: calendarul specifică ce zile bune de-a face.Există, de asemenea, 24 de termeni solare memento-uri pentru a vă ajuta să vedeți cultura Chineză dintr-o perspectivă diferită.

-Ușor pentru a verifica data: Chineză calendare au supradimensionat date care pot fi ușor de văzut de la distanță, astfel încât să puteți verifica rapid datele cu doar o privire, bine și cu ușurință pe un perete la domiciliu sau la birou, și un calendar util pentru verificarea lunar calendar evenimente.

-Materiale Premium: din hârtie groasă, material, design simplu, convenabil pentru utilizarea de zi cu zi.Puteți folosi cu încredere.

-Mare cadou: cadouri Minunate pentru prietenii și rudele care iubesc tradiția Chineză.Ei vor fi fericiți să primească calendaristice de la tine.

-Extindeți data: Chineză calendare au supradimensionat date care pot fi ușor de văzut de la distanță, astfel încât să puteți verifica rapid datele cu doar o privire, bine și cu ușurință pe un perete la domiciliu sau la birou, și un calendar util pentru verificarea lunar calendar evenimente.

3 x Calendare

Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating