Curea De Umăr Trimmer Curea Suflantă Curea Mașina De Tuns Iarba Curea Universal Pentru Weedeater Suflantă De Frunze, Multi Sistem De Cap

78.43lei 61.96lei

Tag-uri: lama de ras cu 4 lame bic, lame de ras cu 5 lame doamnelor, aparat de ras 1 lame de ras, lame inox 100 buc, bong iarba pipe de tutun accesorii, lame de ras f de ras, lame de ras pentru femei cu 4 lame

În stoc

  • Sku: c75576

Curea De Umăr Trimmer Curea Suflantă Curea Mașina De Tuns Iarba Curea Universal Pentru Weedeater Suflantă De Frunze, Multi Sistem De Cap

Material de înaltă Calitate: Această curea de umar este confectionata din material Poliester de înaltă calitate, care este durabil și nu este ușor de a sparge.

Lungime reglabilă Design: Acest trimmer curea are stabilit un clip care poate fi reglat pentru o lungime confortabil, nevoie de a trage baionetă peste curea de umar manual, astfel încât ventilatorul curea este potrivit pentru majoritatea oamenilor.

Avantaj al Curea:cu mașina De tuns iarba curea de ușor de a instala și de a folosi.Este potrivit pentru toate dimensiunile de mașină.Reduce oboseala și dureri de braț.Și pot împărtăși greutate de tuns, aspirator de frunze, multi capul sistem ect.

Ușor de instalat: Ușor de instalat și de a folosi.În primul rând, pentru a extinde interfața centura, apoi reglați port se potrivește cu dimensiunea de mașină, apoi ajustați cureaua de umăr lungime pentru a se potrivi cu tine.În cele din urmă, fix pe masina, gata de utilizare.

Aplicarea pe scară largă: umăr curea de înlocuire built-in non-alunecare de lipici, dimensiunea de interfață poate fi ajustat de la voi.Potrivit pentru toate dimensiunile de mașină.Cum ar fi string trimmer, aspirator de frunze, multi sistem de cap și mai mult.

Culoare: Negru

Material: Poliester

Greutate: 118g / 0.26 kg

Usor de instalat:

Pasul 1: Extinde interfata centura.

Pasul 2: Reglați port se potrivește cu dimensiunea de mașină.

Pasul 3: Reglați cureaua de umăr lungime pentru a se potrivi cu tine.

Pasul 4: Fix pe masina, gata de utilizare.

Conținutul pachetului:

1 x Curea de Umăr

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

DIY Consumabile ELECTRICE
Certificare NICI unul
Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating