42cm Atingere Real a Crescut de Flori Artificiale 2 Capete de Flanel Crescut Fals Plante Pentru Acasă Nunta Petrecere de Craciun Decor Consumabile

18.86lei 10.58lei

Tag-uri: real pearl flori, 6 flori reale, peruca flori reale, colier flori reale, real atinge trandafiri rosii din latex, real atinge țepos flori, real atinge praf flori, real touch negru trandafiri rosii, real a crescut de flori cutie, mătase naturală de plante

În stoc

  • Sku: c8386

42cm Atingere Real a Crescut de Flori Artificiale 2 Capete de Flanel Crescut Fals Plante Pentru Acasă Nunta Petrecere de Craciun Decor Consumabile

Descriere Produs

Nume: Rose

Stare: 100% de brand nou și de înaltă calitate

Material: Flanel +plastic+fier sârmă

Culoare:Roz,Rose,Roșu,Violet,Alb,Șampanie Roz,Albastru,Roz

Întreaga lungime:aprox 42cm/16.53 inch

Cap de floare dimensiune:8cm/3.14 inch

Utilizari: birouri, de agrement, dormitor, camera de zi, ceai de masă, fereastră, balcon, etc.

Utilizarea festivaluri: nunti, petreceri, luni, de Crăciun, ziua Îndrăgostiților, ziua Recunostintei, anul nou, cadouri, etc.

Pachetul include: 1 buc × flori Artificiale

Notă: din Cauza la alt monitor si lumini aparat de fotografiat poate provoca o ușoară diferențele de culoare, în principal, într-un fel de toate culorile.Va garantam ca aspect,în întregime în concordanță cu imaginea.

Feedback-ul:

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul, ne va fi foarte recunoscător (descrierea proiectului 5 stele, comunicare 5 stele, transport timp de 5 stele).

2. Dacă produsul primit este deteriorat sau stilul este greșit, vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ, în primul rând, vă rugăm să ne contactați, vom rezolva și de a găsi cea mai bună soluție, satisfactia dumneavoastra este motivația noastră de a face mai bine.

De transport și politica de returnare:

1. Noi, de obicei, procesul de comanda in termen de 24 de ore de la primirea de plată.

2. Economică, logistică și transport.Când pachetul frunze China, nu pot fi urmărite.Cele mai multe țări au nevoie de aproximativ 20-60 de zile.

3. Cofetariakarola.ro standard de transport maritim și de China Post înregistrat parcela este estimat să ia 15-60 de zile și pot fi urmărite în cele mai multe părți din lume.

4. Recomandat de livrare: Cofetariakarola.ro standard de livrare - mai stabil, mai sigur și mai rapid.

5. Oferim, de asemenea, DHL, UPS, EMS și alte servicii de curierat.Dacă aveți nevoie de ea urgent sau în cantități mari, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Numărul De Model FZH0236
Tip rose
Clasificarea Flori Artificiale
Material catifea
Culoare roz, rose, Roșu, Violet, alb, Șampanie Roz, albastru, Lumina Roz
Origine China Continentală
Pachetul Include 1 buc
Flori marimea capului 8cm/3.14 inch
Flori De Stil Ramură De Flori
Întreaga lungime despre 42cm/16.53 inch
Stil Flori
Ocazie Ziua îndrăgostiților, Nunta Petrecere Acasă Decorare

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating