Cap de Montat Lupa Cu Lumina LED-uri de 10 x 8,5 X 3X 1,5 X Bijutieri Lupă Lupă Cască Bentita Pentru Hobby-uri Hands Free

105.15lei 52.57lei

În stoc

  • Sku: c6954

Cap de Montat Lupa cu Lumina Led-uri Bijutier Lupa - Bentita Lupa farului Lupe 1,5 X 3X 8,5 X 10X pentru Ceas de Reparații Munca de Precizie de Citire

1. LED Cap Montat Lupa: 4 tipuri de mărire cu o imagine clară.

2. Banda pentru cap ajustabila, confortabil de purtat.

3. Domeniul de aplicare: potrivit pentru pasionati, meșteșuguri, design de bijuterii, construirea de modele, de lectură, de inspecție, și alte extrem de sarcini vizuale.

Denumire produs: cap de montat lupa cu lumina led-uri

Model: 81007-O

Culoare: Rosu, Gri

Multipli: 1.5 X, 3X, 8.5 X, 10X

Material: ABS, acrilic lentile, lentile de sticlă (lentilă mică)

Greutate: 180 grame (greutatea produsului)

Aplicabile Baterie: 2 baterii AAA (fără baterii)

Dimensiuni: 9.8*7.8*1.9 în

Lista De Ambalare:

Cap-montat LED Lupa*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.LED Cap Lupa: Detașabile dual alb strălucitor LED, reglabile pe verticală și pe orizontală, convenabil și ușor pentru ușor de utilizări, aplicabile cu 2 baterii AAA (nu sunt incluse).

2.Clar Mărire: Combină și se suprapun 3 lentile(21,5 x dublu acrilic lentile optice și 7x auxiliare monocular lentile de sticlă) și veți vedea imagini clare în 4 diferite marire de 1,5 X, 3X, 8.5 X, 10X.

3.Banda de sustinere ajustabila: Cu banda de sustinere ajustabila si frunte paza sunt concepute pentru toți utilizatorii pentru a obține o vizualizare perfectă efect și confortabil de uzură sentiment, asigurându-lentila nu se încadrează off.

4.De înaltă Eficiență: 2-bucata paralel obiectiv și monoculare de observare a elimina oboseala vizuală și de a îmbunătăți eficiența de lucru, sparge-dovada, de înaltă definiție, de restaurare.

5.Utilizări largi: Ajutor ceas reparatorii, bijutieri, și persoanele în vârstă miop oamenii observa obiectele din apropiere.Mâinile libere, să îndeplinească toate mărire are nevoie de: ceasuri, lucru manual, artă, design de bijuterii, de lectură, manuale de reparații, etc.

Piese Incluse 6 în 1
Cu Magnetic No
Origine China Continentală
Material Alte

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating